NEEM CONTACT OP

MET HET SUPPORT TEAM VAN ESSENBURGH

Home » Contact » Contact-support

Ons support team staat voor je klaar

Ons support team staat klaar voor al je voor vragen.

Het support team van Essenburgh staat klaar om iedere vraag te beantwoorden en we zullen altijd oplossingsgericht meedenken.

Vul alle gegevens hier aan de zijkant in om een support-ticket te creëren. Wij zullen zo snel mogelijk reageren. Wees zo gedetailleerd mogelijk bij het invullen van je hulpvraag, zodat wij je goed kunnen helpen.

Heb je misschien een vraag die snel beantwoord moet worden? Of vind je het gewoon prettig je probleem even te bespreken met iemand? Neem dan gerust contact met ons op via het telefoonnummer 0341-217101 of stuur een mailtje naar support@essenburgh.com

Contactformulier
Ik ga akkoord met het privacybeleid en de servicevoorwaarden.

Contact gegevens

Adres
Ceintuurbaan 2-40
3847 LG Harderwijk

Volg ons op

Veelgestelde vragen

Wat zijn jullie Covid-19 maatregelen?
Veiligheid staat voorop. Vanzelfsprekend werken we volgens de strikte richtlijnen van het RIVM. Essenburgh heeft een protocol Trainen met gezond verstandopgesteld om op een veilige manier trainingen te kunnen geven.

Zijn de getoonde prijzen per persoon?
Ja, de prijzen op de website zijn allemaal per persoon. Wanneer je een training wilt volgen samen met je partner, kun je dit bij de inschrijving aangeven.

Wie betaalt mijn cursus?
Vanuit de CAO, je Individueel Loopbaan Budget of je Persoonlijk opleidingsbudget is er vaak een vergoeding beschikbaar. Overleg met je HRM collega wat jullie mogelijkheden zijn.

Welke Covid-19 maatregelen hanteren jullie?
Veiligheid staat voorop. Vanzelfsprekend werken we volgens de strikte richtlijnen van het RIVM. Essenburgh heeft een protocol Trainen met gezond verstand opgesteld om op een veilige manier trainingen te kunnen geven.

Wat is de intake en waarom is dit?
Voorafgaand aan een training vindt een online en/of telefonische intake plaats. Op basis van de intake delen wij je in bij een trainingsgroep met overeenkomstige achtergrond, leerdoelen en aandachtspunten. Hierdoor haal je het hoogst mogelijke rendement uit de training.

Wat kan ik verwachten van de trainingslocaties?
De trainingen worden veelal in 4-sterren hotels gegeven. De maaltijden zijn ‘culinair’ van hoog niveau. Kijk op op onze locatiepagina voor meer informatie.

Welke Covid-maatregelen hanteren jullie?
Veiligheid staat voorop. Vanzelfsprekend werken we volgens de strikte richtlijnen van het RIVM. Essenburgh heeft een protocol Trainen met gezond verstand opgesteld om op een veilige manier trainingen te kunnen geven.

MEER VEELGESTELDE VRAGEN