Pensioen in zicht

SPECIAL “SINGLES”

Home » Retirement in sight » Special Singles

Is jouw pensioen al in zicht?

Het lijkt misschien niet zo, maar je pensioen is een ingrijpende verandering in het leven. Je dagelijkse routine wordt namelijk opeens volledig op z’n kop gezet. Niet meer dagelijks naar een werkgever, niet meer op tijd opstaan en opeens zijn veel verplichtingen weg. Dit kan al een uitdaging zijn mét partner, maar zonder kan het nog lastiger zijn om een nieuwe balans te vinden. Om ook alle alleenstaanden goed voor te bereiden op hun pensioen hebben wij de cursus ‘’Pensioen in zicht – Singles’’ ontwikkeld.

Jouw toekomst

Tijdens deze 3-daagse training heb je inspirerende gesprekken met mede-singles, wissel je ervaringen met elkaar uit en sta je stil bij de opkomende nieuwe fase van je leven. Elke dag volg je een interessant programma, afgewisseld met wandelingen in een mooie en inspirerende omgeving en natuurlijk geniet je samen met elkaar van heerlijke lunches en diners.

Onze Pensioen in zicht-trainingen worden gemiddeld gewaardeerd met een 8,6!

Toch op zoek naar een andere cursus dan de Singles Special?
Bekijk al onze PIZ-cursussen.

Praktische informatie
Duur

3 werkdagen

Locatie

Wisselende locaties, centraal in Nederland

Investering

Een deelname kost €895.00

De training hoeft je niets te kosten. Vanuit de cao, je Individueel Loopbaan Budget of je Persoonlijk opleidingsbudget is er vaak een vergoeding beschikbaar. Overleg met je HRM collega wat jullie mogelijkheden zijn.

INSCHRIJVEN

PROGRAMMA

Deze modules bereiden je voor om straks een nieuwe balans te vinden, en optimaal te genieten van jouw pensioen! Want ook nadat je met pensioen bent, is er nog meer dan genoeg om uit het leven te halen.

Download brochure

Onze werkwijze .

Stap 1; Intake

Voorafgaand aan de training vindt een intake plaats. Op basis van de intake delen wij je in bij een trainingsgroep met overeenkomstige achtergrond, leerdoelen en aandachtspunten. Hierdoor haal je het hoogst mogelijke rendement uit de training.

Stap 2; De training

Deze training kenmerkt zich door inspirerende inleidingen, die gevolgd worden door theoretische inzichten en praktijkgerichte opdrachten. Plenaire sessies worden afgewisseld met het uitwerken van opdrachten in subgroepen. De training wordt gegeven door ervaren trainers.

Stap 3; Support

Essenburgh Training & Advies biedt je vanaf de laatste trainingsdag een support-programma. Het support-programma duurt drie weken en geeft je de mogelijkheid om ondersteuning te ontvangen van de trainer bij het in praktijk brengen van je leerdoelen. Ook heb je toegang tot een digitale leeromgeving.

ERVARINGEN

Je leert jezelf en je partner op humorvolle wijze beter kennen

Linda Mulder – Lankreijer

Een aanrader als je pensioen in
zicht is.

Fred van Etteger

Een duidelijk beeld van wat mij als gepensioneerde te wachten staat. 

Wim Sleutel

Laat het los en ervaar wat er gebeurt

Ans van Buuren

Ik ben op de goede weg!

Hanneke van Iersel

Luchtig, prettig en goed onderbouwd

Helms en Els van der Vegte

Wij hebben ook video reviews

KOSTEN

De investering bedraagt €895,- (BTW vrijgesteld) per persoon.

De training hoeft je niets te kosten. Vanuit de cao, je Individueel Loopbaan Budget of je Persoonlijk opleidingsbudget is er vaak een vergoeding beschikbaar. Overleg met je HRM collega wat jullie mogelijkheden zijn.

Toelichting
Dit bedrag is inclusief uitgebreide documentatie, excursies en verblijf op basis van volpension. Alle trainingen van Essenburgh Training & Advies zijn vrijgesteld van BTW.

INSCHRIJVEN

KWALITEIT

Essenburgh training & advies is ISO 9001:2015 gecertificeerd en als instelling geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).

Instellingen die geregistreerd staan in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO) voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs en mogen hun beroepsopleidingen btw-vrij aanbieden.