Leiderschap

LAAT JE INSPIREREN

De wereld staat nooit stil. Ook je organisatie is daarom continu in beweging. Alles verandert. En er lijken steeds
meer regels te komen. Veel organisaties schieten in de reflex. Dat zie je terug in het leiderschap:
van vertrouwen naar beheersen. Maar de organisatie van de toekomst is juist een netwerk waarin flexibiliteit,
creativiteit en autonomie centraal staan. Heb jij als leider de skills in huis om een
netwerkorganisatie te sturen? Laat je hier alvast inspireren!

Whitepaper: Leiderschap in de economie van waarde

Leidinggeven aan de uitdagingen van morgen draait om het realiseren van meervoudige waardecreatie: economisch haalbaar, ecologisch verantwoord en sociaal rechtvaardige resultaten. Om deze meervoudige waardecreatie te realiseren, is niet één organisatie ‘exclusief’ aan zet, maar het netwerk, de gemeenschap, de community. Dit eBook geeft je inzicht in wat waardecreërend leiderschap precies inhoudt en de stappen die nodig zijn om het in de praktijk te realiseren. Bovendien geeft het aan de hand van ons Regenboogmodel een praktische invulling aan het concept van waardecreërend leiderschap.

DOWNLOAD EBOOK

MEEST GELEZEN BLOGS

Of ga hier naar de blogpagina

Kennispagina Waardegedreven Leiderschap

Er is veel kennis te delen over Waardegedreven Leiderschap. Daarom hebben we deze op één overzichtelijke kennispagina voor je verzameld. Wat is Waardegedreven leiderschap? Het regenboogmodel, meervoudige waarde creatie en de 4 stappen om te komen tot waarde creërend leiderschap. Je leest het hier!

BEKIJK KENNISPAGINA

BLIJF OP DE HOOGTE

Meld je hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Daarin lees je het belangrijkste nieuws over pensioen in zicht, betere zorg óf leiderschap en Essenburgh, én blijf je op de hoogte van onze acties.

MELD JE AAN