Pensioen in zicht – special

WILD SPOTTEN

Home » Pensioen in zicht » Special Wild Spotten

Is jouw pensioen al in zicht?

De Veluwe is rijk aan wild. Wandelend door de bossen en over de heidevelden kun je zomaar de Veluwse big 5 tegenkomen: edelhert, wild zwijn, ree, vos en Schotse hooglander. In de 4-daagse training Pensioen in zicht Wild Spotten bereid je je voor op je pensioentijd én ga je samen met de andere deelnemers wild kijken.

Jouw toekomst
Tijdens deze Pensioen in zicht-training krijg je onder andere inzicht in:

+ De impact van werk op je leven tot nu toe
+ Je vitaliteit en veerkracht
+ Je ouder wordende brein
+ Je toekomstperspectieven

We zijn heel benieuwd naar je verhaal! En we kijken ernaar uit om samen te onderzoeken hoe jij je toekomst vormgeeft. Onze Pensioen in zicht-trainingen worden gemiddeld gewaardeerd met een 8,6! Toch op zoek naar een andere cursus dan de Special Wild spotten?
Bekijk al onze piz cursussen.

Praktische informatie
Duur

4 werkdagen

Locatie

Wisselende locaties, op de Veluwe

Locaties bekijken
Investering

Een deelname kost €1195.00

Vanuit de cao, je Individueel Loopbaan Budget of je Persoonlijk opleidingsbudget is er vaak een vergoeding beschikbaar. Overleg met je HRM collega wat jullie mogelijkheden zijn.

INSCHRIJVEN

Programma

Download brochure

Brochure training Wildspotten

Onze werkwijze .

Stap 1; Intake

Voorafgaand aan de training vindt een intake plaats. Op basis van de intake delen wij je in bij een trainingsgroep met overeenkomstige achtergrond, leerdoelen en aandachtspunten. Hierdoor haal je het hoogst mogelijke rendement uit de training.

Stap 2; De training

Deze training kenmerkt zich door inspirerende inleidingen, die gevolgd worden door theoretische inzichten en praktijkgerichte opdrachten. Plenaire sessies worden afgewisseld met het uitwerken van opdrachten in subgroepen. De training wordt gegeven door ervaren trainers.

Stap 3; Support

Essenburgh Training & Advies biedt je vanaf de laatste trainingsdag een support-programma. Het support-programma duurt drie weken en geeft je de mogelijkheid om ondersteuning te ontvangen van de trainer bij het in praktijk brengen van je leerdoelen. Ook heb je toegang tot een digitale leeromgeving.

ERVARINGEN

Je leert jezelf en je partner op humorvolle wijze beter kennen

Linda Mulder – Lankreijer

Een aanrader als je pensioen in
zicht is.

Fred van Etteger

Een duidelijk beeld van wat mij als gepensioneerde te wachten staat. 

Wim Sleutel

Laat het los en ervaar wat er gebeurt

Ans van Buuren

Ik ben op de goede weg!

Hanneke van Iersel