Pensioen in zicht

MALLORCA

Home » Pensioen in zicht » Mallorca

Is jouw pensioen al in zicht?

Een compleet andere omgeving helpt je om je open te stellen voor nieuwe inzichten. Daarom gaan we tijdens deze Pensioen in zicht-training 7 dagen naar het prachtige Mallorca. De fijne omgeving en rijke cultuur bieden je de kans om je in alle rust voor te bereiden op de veranderingen die je te wachten staan na je pensioen.

Jouw toekomst
Tijdens deze Pensioen in zicht-training krijg je onder andere inzicht in:

+ De impact van werk op je leven tot nu toe
+ Je vitaliteit en veerkracht
+ Je ouder wordende brein
+ Je toekomstperspectieven

We zijn heel benieuwd naar je verhaal! En we kijken ernaar uit om samen te onderzoeken hoe jij je toekomst vormgeeft. Onze Pensioen in zicht-trainingen worden gemiddeld gewaardeerd met een 8,6! Toch op zoek naar een andere cursus dan de Mallorca Special?
Bekijk al onze piz cursussen.

Praktische informatie
Duur

7 dagen

Locatie

Mallorca

Locatie bekijken
Investering

Een deelname kost €1645.00 plus een reistoeslag van €499.00 per persoon.

De training hoeft je niets te kosten. Vanuit de cao, je Individueel Loopbaan Budget of je Persoonlijk opleidingsbudget is er vaak een vergoeding beschikbaar. Overleg met je HRM collega wat jullie mogelijkheden zijn.

INSCHRIJVEN

PROGRAMMA

Tip! Ga in je vrije tijd lekker wandelen.

Op Mallorca kan je mooie wandelingen maken. Er zijn wandelroutes beschikbaar via onze trainers.

Download brochure

Brochure training Mallorca

ONZE WERKWIJZE

Stap 1; Intake

Voorafgaand aan de training vindt een intake plaats. Op basis van de intake delen wij je in bij een trainingsgroep met overeenkomstige achtergrond, leerdoelen en aandachtspunten. Hierdoor haal je het hoogst mogelijke rendement uit de training.

Stap 2; De training

Deze training kenmerkt zich door inspirerende inleidingen, die gevolgd worden door theoretische inzichten en praktijkgerichte opdrachten. Plenaire sessies worden afgewisseld met het uitwerken van opdrachten in subgroepen. De training wordt gegeven door ervaren trainers.

Stap 3; Support

Essenburgh Training & Advies biedt je vanaf de laatste trainingsdag een support-programma. Het support-programma duurt drie weken en geeft je de mogelijkheid om ondersteuning te ontvangen van de trainer bij het in praktijk brengen van je leerdoelen. Ook heb je toegang tot een digitale leeromgeving.