Pensioen in zicht wandelen 13

Pensioen in zicht - klantreview

Pensioen in zicht - Fred van Etteger

"Een aanrader als je pensioen in zicht is"

Via mijn werk kon ik mij aanmelden voor de training Pensioen in zicht. Het leek mij heel zinvol om deze training te gaan volgen, zeker omdat ik met vervroegd pensioen wilde gaan en daar nog wat financiële vragen over had.
De training omvatte vele aspecten die door de trainingleidster op een professionele manier werden behandeld. De onderwerpen werden op een luchtige manier besproken en de sfeer was al snel heel vertrouwd. Ik heb nieuwe dingen gehoord en tips gekregen waar ik, als mijn werk straks stopt, veel aan heb. De financiële vragen die ik had zijn ruimschoots aan bod gekomen en geven mij duidelijkheid. De locatie bij het kasteel is prachtig en de verzorging was ook uitermate goed.

Een aanrader als je pensioen in zicht is!

Pensioen in zicht - review Fred van Etteger

20190325_RET NV_ Pensioen in Zicht training_Essenburgh Training & Advies (10)
Trainingsaanbod

 Je gaat een nieuwe levensfase tegemoet en je wilt die zo gezond, vitaal en gelukkig mogelijk vormgeven. Maar je perspectief staat volledig op z’n kop: wat je tot nu toe ‘vrije tijd’ noemde, wordt straks ‘gewoon’ tijd. Tijd om de invulling van jouw leven te herontdekken!

Bekijk ons trainingsaanbod
Download brochure
Deze brochure biedt alle informatie over de inspirerende sessies. Daarnaast geeft het je inzichten die je nodig hebt om een nieuw leven in te richten. Samen met andere deelnemers ga je onderzoeken hoe jij je toekomst vorm gaat geven. Veel leesplezier!
Download brochure