Pensioen in zicht fiets 10

Pensioen in zicht - klantreview

Pensioen in zicht - Linda Mulder - Lankreijer

"Je leert jezelf en je partner op humorvolle wijze beter kennen"

In het prachtig gelegen kasteel 'de Essenburgh' komen diverse aspecten aan de orde die te maken hebben met het stoppen van betaald werk. Dit kan invloed hebben op onderlinge relaties en verhoudingen in gezinsverband, zowel als met vrienden en kennissen.

In een open en ontspannen sfeer werden financiële en erfrechtelijke zaken besproken. Leefstijl en gezondheid tips gegeven, stereotypen neergezet en fantasie en creativiteit geprikkeld. Tussendoor werd er heerlijk gegeten, gedronken en goed geslapen.

In het goed voorbereidde en ter zake kundig vlot gepresenteerde programma leer je jezelf en je partner op humorvolle wijze beter kennen.

Linda_b27-1

 

20190325_RET NV_ Pensioen in Zicht training_Essenburgh Training & Advies (13)
Trainingsaanbod

 Je gaat een nieuwe levensfase tegemoet en je wilt die zo gezond, vitaal en gelukkig mogelijk vormgeven. Maar je perspectief staat volledig op z’n kop: wat je tot nu toe ‘vrije tijd’ noemde, wordt straks ‘gewoon’ tijd. Tijd om de invulling van jouw leven te herontdekken!

Bekijk ons trainingsaanbod
Download brochure
Deze brochure biedt alle informatie over de inspirerende sessies. Daarnaast geeft het je inzichten die je nodig hebt om een nieuw leven in te richten. Samen met andere deelnemers ga je onderzoeken hoe jij je toekomst vorm gaat geven. Veel leesplezier!
Download brochure