KLANT ERVARING
PENSIOEN IN ZICHT

Pensioen in zicht – Wim Sleutel

“Nu heb ik een duidelijk beeld van wat mij als gepensioneerde te wachten staat”

Ik heb de Pensioen in zicht cursus ervaren als een inspirerende, professionele, open, sociale en verruimende bijeenkomst die op een aangename wijze de diverse aspecten met betrekking tot het pensioen belicht.

Mijn aanvankelijke scepsis werd door de professionele en persoonlijke benadering van de trainer al snel weggenomen. Door deze cursus heb ik nu een duidelijk beeld van wat mij als gepensioneerde te wachten staat en hoe ik daar invulling aan kan geven. Een aanbeveling voor een ieder die met pensioen gaat.

Checklist: Een nieuwe balans vinden

Wanneer je met pensioen gaat, staat je nogal wat te wachten. Je financiële situatie verandert, net als de manier waarop je je tijd indeelt. Tijd die, als je hier geen mooi plan voor maakt, zo door je vingers kan glippen.

Pension in sight - Checklist

Aanvraagformulier

Download gratis de checklist.