Pensioen in zicht

SPECIAL FIETSEN

Home » Pensioen in zicht » Special Fietsen

Is jouw pensioen al in zicht?

Inspiratie in de ochtend, een actieve fietstocht in de middag en een ongedwongen programma in de avond. In deze 4-daagse Pensioen in zicht-training bereid je je voor op een nieuwe levensfase. Je verblijft op een unieke locatie op de Veluwe en verkent de omgeving op de fiets!

Jouw toekomst
Tijdens deze Pensioen in zicht-training krijg je onder andere inzicht in:

+ De impact van werk op je leven tot nu toe
+ Je vitaliteit en veerkracht
+ Je ouder wordende brein
+ Je toekomstperspectieven

We zijn heel benieuwd naar je verhaal! En we kijken ernaar uit om samen te onderzoeken hoe jij je toekomst vormgeeft. Onze Pensioen in zicht-trainingen worden gemiddeld gewaardeerd met een 8,6! Toch op zoek naar een andere cursus dan de Special Fietsen?
Bekijk al onze PIZ-cursussen.

Praktische informatie
Duur

4 werkdagen

Locatie

Wisselende locaties op de Veluwe

Locatie bekijken
Investering

Een deelname kost €1295 ,- (btw vrij)

Alle trainingen van Essenburgh zijn vrijgesteld van BTW

INSCHRIJVEN

Het nieuwe balans model

Onze trainingen zijn gebaseerd op Het Nieuwe Balans Model. Dit model geeft inzicht en hoe je zelf kunt bijsturen in het veranderproces dat onvermijdelijk optreedt met de intrede van het pensioen.

Programma

Download brochure

Brochure training Fietsen

PLAATS EN DATUM

Op de onderstaande plaats en datum wordt deze training gehouden

Fiets

Wij zijn druk bezig met de planning!
Een nieuwe plaats & datum volgt binnenkort.

Onze werkwijze .

Stap 1; Intake

Voorafgaand aan de training vindt een intake plaats. Op basis van de intake delen wij je in bij een trainingsgroep met overeenkomstige achtergrond, leerdoelen en aandachtspunten. Hierdoor haal je het hoogst mogelijke rendement uit de training.

Stap 2; De training

Deze training kenmerkt zich door inspirerende inleidingen, die gevolgd worden door theoretische inzichten en praktijkgerichte opdrachten. Plenaire sessies worden afgewisseld met het uitwerken van opdrachten in subgroepen. De training wordt gegeven door ervaren trainers.

Stap 3; Support

Essenburgh Training & Advies biedt je vanaf de laatste trainingsdag een support-programma. Het support-programma duurt drie weken en geeft je de mogelijkheid om ondersteuning te ontvangen van de trainer bij het in praktijk brengen van je leerdoelen. Ook heb je toegang tot een digitale leeromgeving.

ERVARINGEN

Je leert jezelf en je partner op humorvolle wijze beter kennen

Linda Mulder – Lankreijer