Kwaliteitsbeleid

Ons kwaliteitsbeleid is vastgelegd door onze bedrijfsleiding. Essenburgh Group verplicht zich sinds 1999 ertoe om het kwaliteitsmanagementsysteem in overeenstemming met ISO 9001 consequent toe te passen en voortdurend te verbeteren. Ons kwaliteitsbeleid bepaalt het kader van onze kwaliteitsdoelen en wordt regelmatig gecontroleerd op zijn doelmatigheid en geschiktheid.

Kwaliteit betekent voor ons niet alleen de kwaliteit van onze diensten, maar ook de kwaliteit van elke processtap. Ons streven is om alle wensen van onze klanten te begrijpen en om hun passende, kwalitatief hoogwaardige oplossingen te kunnen bieden. Onze diensten en oplossingen moeten onze klanten ondersteunen om succesvol te zijn.

Processen & verbetering

Onze processen hebben tot doel, de verwachtingen van onze klanten overtreffen. Om dit doel te bereiken, worden de processen regelmatig verbeterd. Deze verbeteringen worden door onze medewerkers, door audits en door input van buitenaf geïnitieerd.

Klanttevredenheid

De tevredenheid van onze klanten staat centraal in onze bedrijfsvoering en wordt regelmatig door ons gemeten. We werken continu aan een verbetering van onze dienstverlening, leveringsbetrouwbaarheid en onze service, om de klanttevredenheid verder te vergroten. Feedback van onze klanten is voor ons een belangrijke input om ons te verbeteren.

Medewerkers

Onze collega’s zijn het kostbaarste wat we hebben. Ze worden geselecteerd op basis van hun professionele en persoonlijke kwalificaties en continu verder geschoold. We ondersteunen op elk niveau eigen initiatief en verantwoordelijkheid.