Loading...
Home » Zorginnovatie

Samen maken we (zorg)innovatie mogelijk.

Impact bereiken op drie niveaus.

De druk om Triple Aim in de gezondheidszorg te realiseren is hoog. Voor elke organisatie, in én gerelateerd aan de zorg, ontstaan KPI’s vanuit ten minste één pijler van Triple Aim.

Doel is de patiëntervaring verbeteren, de gezondheid verbeteren, of de zorgkosten verlagen. Of je het nu alle drie tegelijk wilt bereiken of een kleiner doel voor ogen hebt.

 

Essenburgh helpt bij het vertalen van je visie naar een bruikbare strategie en tastbaar resultaat.

WAT WIJ VOOR JOU KUNNEN BETEKENEN.

Essenburgh is een internationaal opererend onafhankelijk onderzoeks- en adviesbureau. Bij ons draait het om drie zaken: het verbeteren van de kwaliteit, toegankelijkheid en betaalbaarheid van zorg. Dit doen we wetenschappelijk onderbouwd, op basis van logische modellen, uitgeteste tools en met grondige analyses. We zijn trots op onze academische basis, onze onafhankelijkheid en de persoonlijke benadering, waardoor onze opdrachtgevers gefundeerde keuzes kunnen maken.

– BEGRIJPEN –

Hoe maak ik
mijn zorginnovatie succesvol?

TRAININGEN

– ONDERBOUWEN –

Hoe bouw ik een succesvolle zorginnovatie op?

CONSULTANCY

– BEWIJZEN –

Hoe maak ik het succes van mijn zorginnovatie zichtbaar?

ONDERZOEK

HULPVRAGEN VAN ANDEREN.

Hoe kan netwerkzorg voor kwetsbare ouderen succesvol worden ingericht?

Door middel van systematische en geavanceerde onderzoeksmethoden zijn we op zoek gegaan naar effectieve manieren en strategieën om netwerkzorg voor kwetsbare ouderen succesvol in te richten. Door gebruik te maken van evidence synthese hebben we alle (wetenschappelijke) kennis rondom dit onderwerp verzameld en goed leesbaar samengevat., WHO

Hoe tonen we de impact van onze aanpak aan op de Triple Aim doelen?
Voor Nordic Netcare - een organisatie die zich richt op patiënten met musculoskeletale pijn - heeft Essenburgh een meta-analyse uitgevoerd m.b.t. e-health voor deze specifieke patiëntengroep. Op basis van het onderzoek is een beslisboom opgesteld om keuzes te bepalen die aansluiten op de Triple Aim doelstellingen., Nordic Netcare
Hoe ontwikkelen en implementeren we een succesvolle netwerkzorg strategie?
Voor GGNet hebben we op basis van onderzoek een strategie ontwikkeld om netwerkzorg succesvol in de praktijk te implementeren. Hierbij stond het waarborgen van het eigenaarschap van en samenwerking tussen de betrokken zorgprofessionals centraal., GGNet

WAT IS JOUW UITDAGING?

In de afgelopen jaren hebben wij diverse organisaties geholpen met onder andere de volgende vraagstukken. Zit jouw uitdaging er al tussen?

 Training 

Hoe zorg ik ervoor dat nieuwe kennis met betrekking tot zorginnovatie efficient en effectief in de praktijk wordt geïmplementeerd.

Consultancy 

 Hoe onderbouw ik mijn zorginnovatie?

Onderzoek

Hoe maak ik het succes van mijn zorginnovatie zichtbaar?

Training

 Ik wil mijn kennis uitbreiden over value based healthcare. Wat zijn de mogelijkheden?

Consultancy

Hoe zorg ik voor een effectieve samenwerking binnen netwerkzorg?

Onderzoek

Welk soort onderzoek is het best passend om de impact van mijn zorginnovatie aan te tonen?

LAAT ONS JE INSPIREREN.

Op onze inspiratie-pagina voor Betere Zorg, vind je veel van ons werk. Dit delen we graag én met trots. Deze pagina is zonder twijfel de moeite van het bezoeken waard.

Essenburgh is een internationaal opererend, onafhankelijk onderzoeks- en adviesbureau. Bij ons draait het om drie zaken: het verbeteren van de kwaliteit, toegankelijkheid en betaalbaarheid van zorg. Dit doen we wetenschappelijk onderbouwd, op basis van logische modellen, uitgeteste tools en met grondige analyses. We zijn trots op onze academische basis, onze onafhankelijkheid en de persoonlijke benadering, waardoor onze opdrachtgevers gefundeerde keuzes kunnen maken.

Inspiratie ZORGINNOVATIE

MEER WETEN OVER ONZE !

Trainingen
Consultancy
Onderzoek

JE BENT IN GOED GEZELSCHAP.