Pensioen in zicht fiets 10

Pensioen in zicht - klantreview

Pensioen in zicht - Wim Sleutel

"Nu heb ik een duidelijk beeld van wat mij als gepensioneerde te wachten staat"

Ik heb de Pensioen in zicht cursus ervaren als een inspirerende, professionele, open, sociale en verruimende bijeenkomst die op een aangename wijze de diverse aspecten met betrekking tot het pensioen belicht.

Mijn aanvankelijke scepsis werd door de professionele en persoonlijke benadering van de trainer al snel weggenomen. Door deze cursus heb ik nu een duidelijk beeld van wat mij als gepensioneerde te wachten staat en hoe ik daar invulling aan kan geven. Een aanbeveling voor een ieder die met pensioen gaat.

Wim_sleutel_200-1

20190325_RET NV_ Pensioen in Zicht training_Essenburgh Training & Advies (13)
Trainingsaanbod

 Je gaat een nieuwe levensfase tegemoet en je wilt die zo gezond, vitaal en gelukkig mogelijk vormgeven. Maar je perspectief staat volledig op z’n kop: wat je tot nu toe ‘vrije tijd’ noemde, wordt straks ‘gewoon’ tijd. Tijd om de invulling van jouw leven te herontdekken!

Bekijk ons trainingsaanbod
Download brochure
Deze brochure biedt alle informatie over de inspirerende sessies. Daarnaast geeft het je inzichten die je nodig hebt om een nieuw leven in te richten. Samen met andere deelnemers ga je onderzoeken hoe jij je toekomst vorm gaat geven. Veel leesplezier!
Download brochure