FINANCIËLE
PLANNING

Heb jij je al voorbereid op je pensioen?

Het pensioenstelsel verandert. Meer dan ooit wordt het belangrijk om het tijdig financieel goed te regelen.
De huidige pensioenregelingen en de afbouw van de sociale zekerheid zorgen ervoor dat we steeds meer keuzes moeten maken. In alle levensfasen. Een nieuw fenomeen waar niemand omheen kan. Je pensioen lijkt nog ver weg, maar is wel je financiële zekerheid in de toekomst. Ben jij goed voorbereid op wat komen gaat?

Wacht niet te lang

Je werkt volop. Je ontwikkelt je. En misschien heb je ook al een idee waar je naartoe wilt met je loopbaan. Hartstikke mooi! Maar hoe sta je er financieel voor? Wat is voor jou belangrijk? Hoe wil je je leven inrichten, nu en later? En heb je al nagedacht over je pensioen?

Ons advies: wacht niet te lang om daarover na te denken. Want dan weet je waar je aan toe bent. En wat je te doen staat.
Dat geeft overzicht, vertrouwen en rust.

INZICHT
IN JE SITUATIE

Essenburgh adviseert je over je financiële planning. We helpen je om de complexe materie eenvoudig en inzichtelijk te maken. Je krijgt inzicht in de wetgeving én in de cao of het pensioenbeleid van je organisatie. Op basis daarvan maken een scenario-planning. Je weet dan wat je zelf kunt doen om ervoor te zorgen dat je voldoende geld opzij zet, ook als je te maken krijgt met bijvoorbeeld ontslag of ziekte. En misschien wil je wel tijdig financieel vrij zijn.

DAAROM ESSENBURGH

Essenburgh is geen financieel dienstverlener, maar een trainings- en adviesbureau dat al meer dan 50 jaar pensioen in zicht-trainingen geeft. We geven deze aan medewerkers van grote en middelgrote organisaties door heel Nederland. In onze trainingen combineren we wetenschappelijke inzichten met persoonlijke ervaringen. Ook gaan we in op de financiële gevolgen van het pensioen. We kennen de vragen en twijfels van mensen en zien het belang van financiële planning. Vanuit die drijfveer geven we eerlijk advies, 100% onafhankelijk van financiële producten en diensten.

Neem vooral contact met ons op.

WAAR WE
GOED IN ZIJN

50 jaar ervaring
In het helpen & advisere