MAAK KENNIS
MET ONS

Maak kennis met ons

Al meer dan 50 jaar helpen we mensen en organisaties vandaag de problemen van morgen op te lossen. Om jouw doelen scherp te krijgen willen we je graag beter leren kennen. Je bent van harte welkom om met ons te verkennen hoe onze aanpak je verder kan helpen.

Dat kan via een persoonlijk kennismakingsgesprek. Maar ook een telefoongesprek of videochat is wat ons betreft prima te doen. Alles geheel vrijblijvend, we helpen gewoon graag je uitdaging aan te scherpen.

Neem dus gerust contact met ons op via het contact formulier hiernaast, of bel ons op 0341-217101 of stuur een mailtje naar info@essenburgh.com.

Veelgestelde vragen

Wat zijn jullie Covid-19 maatregelen?
Veiligheid staat voorop. Vanzelfsprekend werken we volgens de strikte richtlijnen van het RIVM. Essenburgh heeft een protocol Trainen met gezond verstandopgesteld om op een veilige manier trainingen te kunnen geven.

Zijn de getoonde prijzen per persoon?
Ja, de prijzen op de website zijn allemaal per persoon. Wanneer je een training wilt volgen samen met je partner, kun je dit bij de inschrijving aangeven.

Wie betaalt mijn cursus?
Vanuit de CAO, je Individueel Loopbaan Budget of je Persoonlijk opleidingsbudget is er vaak een vergoeding beschikbaar. Overleg met je HRM collega wat jullie mogelijkheden zijn.

Welke Covid-19 maatregelen hanteren jullie?
Veiligheid staat voorop. Vanzelfsprekend werken we volgens de strikte richtlijnen van het RIVM. Essenburgh heeft een protocol Trainen met gezond verstand opgesteld om op een veilige manier trainingen te kunnen geven.

Wat is de intake en waarom is dit?
Voorafgaand aan een training vindt een online en/of telefonische intake plaats. Op basis van de intake delen wij je in bij een trainingsgroep met overeenkomstige achtergrond, leerdoelen en aandachtspunten. Hierdoor haal je het hoogst mogelijke rendement uit de training.

Wat kan ik verwachten van de trainingslocaties?
De trainingen worden veelal in 4-sterren hotels gegeven. De maaltijden zijn ‘culinair’ van hoog niveau. Kijk op op onze locatiepagina voor meer informatie.

Welke Covid-maatregelen hanteren jullie?
Veiligheid staat voorop. Vanzelfsprekend werken we volgens de strikte richtlijnen van het RIVM. Essenburgh heeft een protocol Trainen met gezond verstand opgesteld om op een veilige manier trainingen te kunnen geven.

MEER VEELGESTELDE VRAGEN

Contact gegevens

Adres
Ceintuurbaan 2-40
3847 LG Harderwijk

Volg ons op