KLANT ERVARING
PENSIOEN IN ZICHT

Pensioen in zicht – Fred van Etteger

“Een aanrader als je pensioen in zicht is”

Via mijn werk kon ik mij aanmelden voor de training Pensioen in zicht. Het leek mij heel zinvol om deze training te gaan volgen, zeker omdat ik met vervroegd pensioen wilde gaan en daar nog wat financiële vragen over had.

De training omvatte vele aspecten die door de trainingleidster op een professionele manier werden behandeld. De onderwerpen werden op een luchtige manier besproken en de sfeer was al snel heel vertrouwd. Ik heb nieuwe dingen gehoord en tips gekregen waar ik, als mijn werk straks stopt, veel aan heb. De financiële vragen die ik had zijn ruimschoots aan bod gekomen en geven mij duidelijkheid. De locatie bij het kasteel is prachtig en de verzorging was ook uitermate goed.

Een aanrader als je pensioen in zicht is!

Checklist: Een nieuwe balans vinden

Wanneer je met pensioen gaat, staat je nogal wat te wachten. Je financiële situatie verandert, net als de manier waarop je je tijd indeelt. Tijd die, als je hier geen mooi plan voor maakt, zo door je vingers kan glippen.

Pension in sight - Checklist

Aanvraagformulier

Download gratis de checklist.