Pensioen in zicht

LAAT JE INSPIREREN

Wil je inspiratie op doen over de tijd dat je met pensioen bent? Lees dan hieronder
alvast een aantal blogs of download één van de brochures.
Genoeg inspiratie om zo
alvast aan de slag te gaan en goed voorbereid te beginnen aan deze nieuwe en fijne levensfase. 

Checklist Pensioen in zicht

 

Omdat er behoorlijk veel verandert in deze nieuwe fase, is het niet altijd makkelijk een balans te vinden. Daarom hebben we de belangrijkste aspecten van het pensioen voor je op een rij gezet in deze checklist. Zo kun je alvast aan de slag en begin je goed voorbereid aan die nieuwe en fijne levensfase.

DOWNLOAD CHECKLIST

Kennisbank Pensioen in Zicht

Op onze Pensioen in Zicht kennisbank vind je alles wat je moet weten over je aanstaande pensioen.  Wanneer mag je met pensioen? Hoe ziet je financiële plaatje eruit? Wat moet je eigenlijk allemaal regelen? 

Met onze hulp ga jij goed voorbereid en blije pensioentijd tegemoet!

Naar de Kennisbank

MEEST GELEZEN BLOGS

Of ga hier naar de blogpagina

Pensioen in zicht trainingen

Ga je bijna met pensioen? En vind je het belangrijk om je goed voor te bereiden op deze nieuwe levensfase? Dat kan! Essenburgh heeft verschillende Pensioen inzicht trainingen voor je. Je gaat op ontdekkingstocht naar nieuwe manieren om je tijd in te delen. En je leert om te gaan met de veranderingen in deze nieuwe levensfase. We staan onder meer stil bij de impact van je werk tot nu toe. De gevolgen van de veranderingen in je leven. Je vitaliteit en veerkracht. En je toekomst perspectieven. Benieuwd? Download dan nu de brochure.

TRAININGSKALENDER

Webinar: Wat heb ik (straks) in de knip?

Heb jij al in beeld wat je straks te besteden hebt als je stopt met werken? Onze Pensioen en Financieel experts leggen het je graag uit. Dit doen zij tijdens het webinar ‘Wat heb ik (straks) in de knip?’ dat je kan volgen vanuit je comfortabele luie stoel.

MELD JE AAN

BLIJF OP DE HOOGTE

Meld je hier aan voor onze maandelijkse nieuwsbrief. Daarin lees je het belangrijkste nieuws over pensioen in zicht, betere zorg óf leiderschap en Essenburgh, én blijf je op de hoogte van onze acties.

MELD JE AAN

ZIJ GINGEN U VOOR

Je leert jezelf en je partner op humorvolle wijze beter kennen

Linda Mulder – Lankreijer

Een aanrader als je pensioen in
zicht is.

Fred van Etteger

Een duidelijk beeld van wat mij als gepensioneerde te wachten staat. 

Wim Sleutel