Pensioen in zicht

SPECIAL GOLF

Home » Pensioen in zicht » Special Golf

Is jouw pensioen al in zicht?

Inspirerende gesprekken over je naderende pensioentijd, stilstaan bij de veranderingen in je leven. En leren golfen! Dat is in een notendop de 4-daagse training Pensioen in zicht Golf. Je gaat op ontdekkingstocht naar nieuwe manieren om je tijd in te delen.

Jouw toekomst
Tijdens deze Pensioen in zicht-training krijg je onder andere inzicht in:

+ De impact van werk op je leven tot nu toe
+ Je vitaliteit en veerkracht
+ Je ouder wordende brein
+ Je toekomstperspectieven

We zijn heel benieuwd naar je verhaal! En we kijken ernaar uit om samen te onderzoeken hoe jij je toekomst vormgeeft. Onze Pensioen in zicht-trainingen worden gemiddeld gewaardeerd met een 8,6! Toch op zoek naar een andere cursus dan de Special Golf?
Bekijk al onze piz cursussen.

INSCHRIJVEN
Praktische informatie
Duur

4 werkdagen

Locatie

Wisselende locaties, op de Veluwe

Locaties bekijken
Investering

Een deelname kost €1495 ,- (btw vrij)

Alle trainingen van Essenburgh zijn vrijgesteld van BTW.

Vanuit de cao, je Individueel Loopbaan Budget of je Persoonlijk opleidingsbudget is er vaak een vergoeding beschikbaar. Overleg met je HRM collega wat jullie mogelijkheden zijn.

Nieuwe balans model

Onze trainingen zijn gebaseerd op Het Nieuwe Balans Model. Dit model geeft inzicht en hoe je zelf kunt bijsturen in het veranderproces dat onvermijdelijk optreedt met de intrede van het pensioen.

PROGRAMMA

Download brochure

Brochure training Golf

PLAATS EN DATUM

Op de onderstaande plaats en datum wordt deze training gehouden

Golf

17 t/m 20 oktober 2022

Onze werkwijze .

Stap 1; Intake

Voorafgaand aan de training vindt een intake plaats. Op basis van de intake delen wij je in bij een trainingsgroep met overeenkomstige achtergrond, leerdoelen en aandachtspunten. Hierdoor haal je het hoogst mogelijke rendement uit de training.

Stap 2; De training

Deze training kenmerkt zich door inspirerende inleidingen, die gevolgd worden door theoretische inzichten en praktijkgerichte opdrachten. Plenaire sessies worden afgewisseld met het uitwerken van opdrachten in subgroepen. De training wordt gegeven door ervaren trainers.

Stap 3; Support

Essenburgh Training & Advies biedt je vanaf de laatste trainingsdag een support-programma. Het support-programma duurt drie weken en geeft je de mogelijkheid om ondersteuning te ontvangen van de trainer bij het in praktijk brengen van je leerdoelen. Ook heb je toegang tot een digitale leeromgeving.

ERVARINGEN