Onze PIZ trainingen

Onze trainingen

Een Pensioen In Zicht Training helpt je bij het nadenken over en het indelen en invullen van je pensioentijd.
Al onze PIZ trainingen zijn gebaseerd op het door ons ontwikkelde Nieuwe Balans Model. Dit model biedt inzicht en helpt je bij het bijsturen van het veranderproces dat onvermijdelijk optreedt wanneer je met pensioen gaat.

Bij Essenburgh volg je een Pensioen In Zicht Training op een manier die bij je past.
Zo kun je kiezen uit een 3-daagse training op een unieke locatie, een training die aansluit op je (nieuwe) hobby, een meerdaagse (actieve) training in het buitenland of volg de training via een e-learning module.

PIZ 3-daagse

De 3-daagse Pensioen In Zicht Training ‘Goed Geregeld’ geeft je handvatten voor een nieuwe levensfase.

In een unieke omgeving op de Veluwe kom je tot rust en vind je inspiratie om je leven opnieuw invulling te geven. Je wisselt gedachten uit met je medecursisten en komt tot inzichten op thema’s die ertoe doen. We dagen je uit om te reflecteren én vooruit te kijken. Een moment van bezinning op een unieke locatie.

Specials

Wij hebben verschillende Specials ontwikkeld, waarmee je de PIZ-training direct combineert met een (nieuwe) hobby.

Kies uit o.a.:

  • Culinair
  • Fietsen

  • Golf

  • Singles

  • Wandelen

  • Wild spotten
  • Kerst
Op Reis

Een compleet andere omgeving helpt je om je open te stellen voor nieuwe inzichten. Daarom gaan we tijdens deze Pensioen In Zicht Training 7 dagen naar het prachtige Mallorca. De fijne omgeving en rijke cultuur bieden je de kans om je in alle rust voor te bereiden op de veranderingen die je te wachten staan na je pensioen. Voor de sportievelingen bieden we deze training op Mallorca ook aan in combinatie met verschillende fietstochten.

E-learning

De Pensioen In Zicht e-learning is opgebouwd uit 10 modules, waarin alle onderdelen van een gezond en gebalanceerd leven naar voren komen. Met deze digitale pensioencursus kun je vanuit elke locatie en op elk gewenst tijdstip jezelf voorbereiden op je pensioen.

De e-learning modules zijn opgebouwd uit een combinatie van instructiefilmpjes, toetsen, opdrachten en een werkboek. Alle modules kun je volgen via je computer, tablet of telefoon. Voorbereiden op het pensioen is nooit eerder zo flexibel geweest!

Boek hier de training die bij je past!