Pensioen in zicht

SPECIAL “ONLINE”

Home » Pensioen in zicht » E-learning

Is jouw pensioen al in zicht?

Met pensioen gaan is een verandering in het leven waar eigenlijk weinig op voorbereid wordt. En dit terwijl je perspectief helemaal op z’n kop komt te staan. Wat je kent als normale routine (opstaan, klaarmaken, naar je werk, en ‘s avonds op de bank of eventueel sporten), is opeens weg.

Vrije tijd wordt gewoon… tijd. Tijd die je kunt invullen zoals jij zelf wilt, maar dit kan soms erg lastig zijn. Want wat ga je doen zonder de dagelijkse verplichtingen, en hoe zorg je ervoor dat je een nieuw ritme en balans vind?

Komt jouw pensioen steeds dichterbij, en wil je je alvast voorbereiden op deze nieuwe fase in je leven? Met onze online pensioencursus ‘’Pensioen in Zicht’’ ben jij er straks klaar voor om zoveel mogelijk uit jouw pensioen te halen..

Praktische informatie
Inhoud

10 modules

Investering

Een deelname kost €375 ,- (btw vrij)

Alle trainingen van Essenburgh zijn vrijgesteld van BTW

INSCHRIJVEN

Het nieuwe balans model

Onze trainingen zijn gebaseerd op Het Nieuwe Balans Model. Dit model geeft inzicht en hoe je zelf kunt bijsturen in het veranderproces dat onvermijdelijk optreedt met de intrede van het pensioen.

PROGRAMMA E-LEARNING

De E-learning cursus is opgebouwd uit 10 modules, waarin alle onderdelen van een gezond en gebalanceerd leven naar voren komen. Hierdoor kun je vanuit elke locatie en op gewenste tijdstip jezelf voorbereiden op je pensioen.

De E-learning modules zijn opgebouwd uit een combinatie van instructiefilmpjes, toetsen en opdrachten, plus een werkboek. Alle modules kun je volgen via je computer, tablet of telefoon. Voorbereiden op het pensioen is nooit eerder zo flexibel geweest!

Online leren niks voor jou? Bekijk al onze PIZ-cursussen.

KWALITEIT

Essenburgh training & advies is ISO 9001:2015 gecertificeerd en als instelling geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).

Instellingen die geregistreerd staan in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO) voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs en mogen hun beroepsopleidingen btw-vrij aanbieden.

KOSTEN

De i