Loading...
Home » Zorginnovatie » Trainingen

Hoe maak ik mijn zorginnovatie succesvol ?

Onze cursussen & masterclasses, lezingen & workshops en webinars zorgen ervoor dat je een scherper beeld krijgt van jouw zorginnovatie-uitdagingen.

Wij helpen je de kernoorzaak te scheiden van de symptomen. We zorgen dat je duidelijk voor ogen hebt wat je wilt bereiken en maken inzichtelijk wat de grootste belemmeringen zijn, die het succes van jouw zorginnovatie in de weg staan.

We helpen je met het inventariseren van kansen en inzichten en met het genereren van échte out-of-the-box oplossingen voor innovatiesucces.

DIT IS WAT WE DOEN.

Cursussen & Masterclasses

Wij organiseren inspirerende cursussen en masterclasses voor professionals en managers in de zorg. Op locatie, in-company of online. Op maat gemaakt. In het Nederlands of Engels.

Lees meer

Lezingen & Workshops

Wij verzorgen lezingen over actuele onderwerpen als value-based healthcare, zorgnetwerken, innovaties in de zorg, Triple Aim en de impact van beter samenwerken. Op locatie, in-company of online. Op maat gemaakt. In het Nederlands of Engels.

Lees meer

Webinars

Neem deel aan een van onze webinars over o.a. value-based healthcare, zorgnetwerken, innovaties in de zorg, Triple Aim en de impact van beter samenwerken. In-company of online. In het Nederlands of Engels.

Lees meer

Waarom.

GRIP
Deelnemers krijgen grip op het innovatieproces; Door te focussen op mens, proces en impact.
TASTBAAR RESULTAAT
Wij werken volgens de Canvas-methode, waardoor de oplossing compleet en tastbaar in beeld wordt gebracht.
LEREN
Onze masterclasses, trainingen & lezingen worden gegeven door ervaren docenten. Daarmee zorgen we voor een uitbreiding van vaardigheden en kennis bij onze deelnemers.
BEWEZEN TOOLS & MODELLEN
Deelnemers innoveren sneller door gebruik te maken van logische modellen en bewezen tools.

Onze werkwijze .

Stap 1; Intake

Voorafgaand aan de masterclass vindt een intake plaats. Op basis van de intake delen wij je in bij een trainingsgroep met overeenkomstige achtergrond, leerdoelen en aandachtspunten. Hierdoor haal je het hoogst mogelijke rendement uit de training.

Stap 2; De masterclass

De masterclass kenmerkt zich door inspirerende inleidingen, die gevolgd worden door theoretische inzichten en praktijkgerichte opdrachten. Plenaire sessies worden afgewisseld met het uitwerken van opdrachten in subgroepen. De training wordt gegeven door ervaren trainers.

Stap 3; Support

Essenburgh Training & Advies biedt je na afloop van de masterclass een support-programma. Het support-programma duurt drie weken en geeft je de mogelijkheid om ondersteuning te ontvangen van de trainer bij het in praktijk brengen van je leerdoelen. Ook heb je toegang tot een digitale leeromgeving.

Veelgestelde vragen

Wij bieden altijd een op maat gemaakte lezing, workshop, (incompany) training  of webinar. Dit betekent dat we op basis van het aantal deelnemers en de complexiteit van jouw vraag de invulling bepalen en de offerte opstellen. Het kan ook zijn dat we er tijdens de intake achter komen dat een andere aanpak beter aansluit bij je uitdaging. Of zelfs, dat wij je niet verder kunnen helpen.

De trainingen, lezingen en workshops van Essenburgh zijn maatwerk. We stemmen de inhoud af op de deelnemers. Deelnemers komen vanuit verschillende sectoren en branches in de zorg. Van huisartspraktijk tot ziekenhuis, van gemeente tot GGZ en VVT en van managementteams, bestuurders, beleidsmakers tot andere zorgprofessionals.

We willen dat je het maximale uit de kennis haalt, die je tijdens de training hebt vergaard. Tijdens de training geven we je handvatten om de opgedane kennis, ideeën en vaardigheden toe te passen en/of te implementeren in de praktijksituatie. Daarnaast krijgen deelnemers toegang tot een eigen portal, waarin een uitgebreide kennisbank en een online community is opgenomen.

Ja, dat kan zeker. Maar een online training, workshop of webinar ziet er in de praktijk vaak wel iets anders uit dan de offline versie op een fysieke locatie.

Bij online webinars moet er bijvoorbeeld rekening worden gehouden met een goed werkende techniek, er worden sneller pauzes genomen en de deelnemers moeten voorlichting krijgen over hoe zij met de online (innovatie)tools kunnen werken.

Voor online trainingen, workshops en webinars hebben we online leeromgeving ontwikkeld. In deze leeromgeving hebben de deelnemers de beschikking over alle benodigde materialen, de tools, handleidingen en kan er gemakkelijk met elkaar worden overlegd/gebrainstormd.

Regelmatig krijgen wij de vraag of er ook incompany mogelijkheden voor onze trainingen, cursussen, workshops en lezingen zijn. Ben je voor jouw team / organisatie op zoek naar een training, cursus, workshop of lezing op maat, afgestemd op de doelgroep waar jullie mee werken? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Het is tijd voor een training als je nieuwe ideeën, kennis en/of vaardigheden wilt ontwikkelen. Of als je op zoek bent naar manieren hoe je waarde kunt creëren.

In onze trainingen wordt je kennis verdiept en ontdek je hoe complexe (innovatie)processen kunnen worden omgezet in succes door te focussen op mens, proces en impact. Actuele theorie en inzichten worden gekoppeld aan jouw praktijksituatie.

Lees hier meer over onze ideeën, theorieën, kernwaarden, wat wij doen, onze visie op betere zorg en maak kennis met het team van Essenburgh.

Wil je meer weten over zorginnovatie? Bekijk dan onze speciale inspiratiepagina.

JE BENT IN GOED GEZELSCHAP.

Kom in contact.

Bekijk ook.

Zorginnovatie HOME