Trainingen2022-10-21T13:52:15+02:00
Loading...
Home » Zorginnovatie » Trainingen

Hoe maak ik mijn zorginnovatie succesvol ?

Onze cursussen & masterclasses, lezingen & workshops en webinars zorgen ervoor dat je een scherper beeld krijgt van jouw zorginnovatie-uitdagingen.

Wij helpen je de kernoorzaak te scheiden van de symptomen. We zorgen dat je duidelijk voor ogen hebt wat je wilt bereiken en maken inzichtelijk wat de grootste belemmeringen zijn, die het succes van jouw zorginnovatie in de weg staan.

We helpen je met het inventariseren van kansen en inzichten en met het genereren van échte out-of-the-box oplossingen voor innovatiesucces.

DIT IS WAT WE DOEN.

Cursussen & Masterclasses

Wij organiseren inspirerende cursussen en masterclasses voor professionals en managers in de zorg. Op locatie, in-company of online. Op maat gemaakt. In het Nederlands of Engels.

Lees meer

Lezingen & Workshops

Wij verzorgen lezingen over actuele onderwerpen als value-based healthcare, zorgnetwerken, innovaties in de zorg, Triple Aim en de impact van beter samenwerken. Op locatie, in-company of online. Op maat gemaakt. In het Nederlands of Engels.

Lees meer

Webinars

Neem deel aan een van onze webinars over o.a. value-based healthcare, zorgnetwerken, innovaties in de zorg, Triple Aim en de impact van beter samenwerken. In-company of online. In het Nederlands of Engels.

Lees meer

Waarom.

GRIP
Deelnemers krijgen grip op het innovatieproces; Door te focussen op mens, proces en impact.
TASTBAAR RESULTAAT
Wij werken volgens de Canvas-methode, waardoor de oplossing compleet en tastbaar in beeld wordt gebracht.
LEREN
Onze masterclasses, trainingen & lezingen worden gegeven door ervaren docenten. Daarmee zorgen we voor een uitbreiding van vaardigheden en kennis bij onze deelnemers.
BEWEZEN TOOLS & MODELLEN
Deelnemers innoveren sneller door gebruik te maken van logische modellen en bewezen tools.

Onze werkwijze .

Stap 1; Intake

Voorafgaand aan de masterclass vindt een intake plaats. Op basis van de intake delen wij je in bij een trainingsgroep met overeenkomstige achtergrond, leerdoelen en aandachtspunten. Hierdoor haal je het hoogst mogelijke rendement uit de training.

Stap 2; De masterclass

De masterclass kenmerkt zich door inspirerende inleidingen, die gevolgd worden door theoretische inzichten en praktijkgerichte opdrachten. Plenaire sessies worden afgewisseld met het uitwerken van opdrachten in subgroepen. De training wordt gegeven door ervaren trainers.

Stap 3; Support

Essenburgh Training & Advies biedt je na afloop van de masterclass een support-programma. Het support-programma duurt drie weken en geeft je de mogelijkheid om ondersteuning te ontvangen van de trainer bij het in praktijk brengen van je leerdoelen. Ook heb je toegang tot een digitale leeromgeving.

Veelgestelde vragen

JE BENT IN GOED GEZELSCHAP.

Bekijk onze casestudy's

Kom in contact.

Zorginnovatie contact formulier