Webinars2022-10-21T14:30:05+02:00
Loading...
Home » Zorginnovatie » Trainingen » Webinars

Hoe maak ik mijn zorginnovatie succesvol ?

Huur ons in voor een webinar over value-based healthcare, zorgnetwerken, innovatie in de zorg, continuïteit van zorg, veranderstrategieën of de impact van beter samenwerken door middel van (nieuwe) samenwerkingsvormen.

Naast lezingen op podia in Nederland en het buitenland, delen wij onze kennis en inzichten regelmatig via webinars en digitale sessies. Denk hierbij aan een keynote, webinar, livestream met Q&A, interview of een interactieve sessie.

Onze expertisegebieden zijn value-based healthcare, triple aim, het regenboogmodel, zorgnetwerken / netwerkzorg, innovaties in de zorg en de impact van beter samenwerken.  We bieden altijd een sessie aan op maat, zodat jouw bedrijf, organisatie of instelling echt iets aan de bijdrage heeft.

Actuele thema’s.

Onze werkwijze .

Stap 1; Intake

We kijken samen wat je wilt en welke mogelijkheden wij hebben en plaatsen een vrijblijvende optie in de agenda. Als datum, tijd, locatie en het globale onderwerp en de prijs zijn afgesproken plannen we een videogesprek. In dit videogesprek van ongeveer een uur nemen we samen de belangrijkste inhoudelijk punten door.

Stap 2; De digitale sessie

In de dagen voorafgaand aan het webinar nemen we contact op voor het afstemmen van de laatste details. Ruim voordat het webinar begint zijn we online en wordt de techniek gecheckt. De digitale sessies hebben een praktische insteek, met veel concrete voorbeelden en interactie met de deelnemers. De tijdsduur van een sessie ligt tussen de 30 en 45 minuten. De sessie kan ik in het Nederlands en Engels worden gegeven. Na afloop van het webinar worden de deelnemers in de gelegenheid gesteld om vragen te stellen.

Stap 3; Support

Na afloop ontvangen de deelnemers de hand-out met de presentatiematerialen die in het webinar aan bod zijn gekomen.

VEELGESTELDE VRAGEN ?

Kom in contact.

Zorginnovatie contact formulier

Bekijk ook de mogelijkheden voor.

terug naar HOME
Cursussen & Masterclasses