Home » Fietsen op Mallorca? Vijf fietsroutes om te ontdekken
By | Published On: 20 april 2021| Tags: | Views: 349|

Fietsen op Mallorca? Vijf fietsroutes om te ontdekken

Houd je van fietsen? Dan is Mallorca dé bestemming. Het eiland heeft liefst 1250 kilometer aan fietspaden.

Door vlakke landschappen met sinaasappelgaarden en olijfgaarden én door heuvelachtige en zelfs bergachtige gebieden met pittige beklimmingen en uitdagende afdalingen. Heel afwisselend dus. Daardoor is Mallorca een interessant fietseiland voor alle leeftijden: van toerfietser tot fanatieke wielrenner. En van 8 tot 80. Zeker nu de elektrische fiets een optie is.

Al een aantal jaren geven wij op Mallorca de vijfdaagse training Pensioen in zicht. We kennen het eiland dus goed. Onlangs breidden we ons aanbod uit met de training Pensioen in Zicht Fietsen op Mallorca. Tijdens deze training kijken de deelnemers samen terug op hun werkbare leven en vooruit naar hun nieuwe levensfase. In inspirerende sessies verwerven de deelnemers de inzichten die ze nodig hebben om hun nieuwe leven in te richten. Tijdens deze vijfdaagse wisselen we die sessies af met mooie fietstochten over het eiland. We hebben deze tochten zorgvuldig uitgezocht. Ze zijn dus ook geschikt voor al wat oudere fietsers. De deelnemers aan onze training krijgen een e-bike. Ben je een geoefende fietser, dan kun je misschien ook een gewone sportfiets met versnellingen gebruiken.

Platja de Palma

Platja de Palma is de Mallorcaanse benaming voor Playa de Palma. Het is een 4 kilometer lang strand aan de zuidkant van het eiland.In dit gebied zijn voornamelijk vlakke fietsroutes met soms wat heuvels. Er loopt een 20 kilometer lang fietspad langs de kust tussen hoofdstad Palma de Mallorca en het kustdorp El Arenal.

platja de palma