NEEM CONTACT OP
MET ESSENBURGH

Home » Contact » Contact-info

Ben jij op zoek naar meer informatie?

Essenburgh is er voor eenieder die advies of hulp nodig heeft om een betere toekomst te realiseren.

Wij bieden verschillende soorten trainingen aan waarin men vandaag leert om te gaan met de problemen van morgen. Zo ondersteunen we mensen met het invullen van hun pensioen, bieden we leiderschapstrainingen om ieder project tot een succes te maken en creëren we oplossingen om de zorg betaalbaar en toegankelijk te houden.

Wetenschappelijk onderzoek nodig? Geïnteresseerd in een training? Advies nodig op het vlak van zorginnovatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Ons team zal je zo goed mogelijk adviseren zodat je de meest passende keuze kan maken.

Neem dus gerust contact met ons op via het contact formulier hiernaast, of bel ons op 0341-217101 of stuur een mailtje naar info@essenburgh.com.

Wat kan Essenburgh voor jou betekenen?
Ik ga akkoord met het privacybeleid en de servicevoorwaarden.

Contact gegevens

Adres
Ceintuurbaan 2-40
3847 LG Harderwijk

Volg ons op

Veelgestelde vragen

Wat zijn jullie Covid-19 maatregelen?
Veiligheid staat voorop. Vanzelfsprekend werken we volgens de strikte richtlijnen van het RIVM. Essenburgh heeft een protocol Trainen met gezond verstandopgesteld om op een veilige manier trainingen te kunnen geven.

Zijn de getoonde prijzen per persoon?
Ja, de prijzen op de website zijn allemaal per persoon. Wanneer je een training wilt volgen samen met je partner, kun je dit bij de inschrijving aangeven.

Wie betaalt mijn cursus?
Vanuit de CAO, je Individueel Loopbaan Budget of je Persoonlijk opleidingsbudget is er vaak een vergoeding beschikbaar. Overleg met je HRM collega wat jullie mogelijkheden zijn.

Welke Covid-19 maatregelen hanteren jullie?
Veiligheid staat voorop. Vanzelfsprekend werken we volgens de strikte richtlijnen van het RIVM. Essenburgh heeft een protocol Trainen met gezond verstand opgesteld om op een veilige manier trainingen te kunnen geven.

Wat is de intake en waarom is dit?
Voorafgaand aan een training vindt een online en/of telefonische intake plaats. Op basis van de intake delen wij je in bij een trainingsgroep met overeenkomstige achtergrond, leerdoelen en aandachtspunten. Hierdoor haal je het hoogst mogelijke rendement uit de training.

Wat kan ik verwachten van de trainingslocaties?
De trainingen worden veelal in 4-sterren hotels gegeven. De maaltijden zijn ‘culinair’ van hoog niveau. Kijk op op onze locatiepagina voor meer informatie.

Welke Covid-maatregelen hanteren jullie?
Veiligheid staat voorop. Vanzelfsprekend werken we volgens de strikte richtlijnen van het RIVM. Essenburgh heeft een protocol Trainen met gezond verstand opgesteld om op een veilige manier trainingen te kunnen geven.

MEER VEELGESTELDE VRAGEN