Loading...
Home » Zorginnovatie » Trainingen » Masterclasses & cursussen

Cursussen & Masterclasses

Zorginnovatie

Verdiep je kennis en ontdek hoe complexe innovatieprocessen succesvol kunnen worden door te focussen op mens, proces en impact. Inzichten delen, ervaringen uitwisselen, oefenen en concepten delen. In onze trainingen verbinden wij de theorie en de nieuwste inzichten aan ervaringen uit jouw praktijksituatie, wat zorgt voor een enorme meerwaarde.

Wil je werk maken van een waardegedreven zorgnetwerk met focus op kwaliteit, gezondheid en kosten? En wil je dit samen goed organiseren, zodat de patiënt er letterlijk beter van wordt?

In de Masterclass Netwerkzorg krijg je grip op de samenwerking. Je leert de basisprincipes van waardegedreven zorg, hoe je de samenwerking in een zorgnetwerk vormgeeft en je gaat aan de slag met een business case voor een netwerk van het hoogste niveau: een netwerk dat daadwerkelijk bijdraagt aan value-based healthcare of Triple Aim doelstellingen.

Meer informatie

De methodes Agile, Lean en Scrum zijn uitstekend toepasbaar binnen de zorg. Immers: goede zorg vraagt om een goede en gestructureerde samenwerking. Dit geldt voor zowel interne samenwerking binnen de organisatie alsmede externe samenwerking met bijvoorbeeld zorgverzekeraars, gemeenten en andere zorgorganisaties/zorginstellingen.

Daar komt bij dat zorgorganisaties steeds meer werk moeten verrichten met minder mensen. En ook het thema ‘veiligheid’ staat hoog op de agenda.

In de cursus ‘Agile, Lean en Scrum in de zorg’ leer je het werk efficiënter te organiseren, wat zorgt voor een betere samenwerking, minder werkdruk en meer tijd voor cliënten. Kortom; een kwaliteitsverbetering van de zorg met meer tijd en geld voor innovatie.

Meer informatie

RESULTAAT VAN DE TRAININGEN.

GRIP
Deelnemers krijgen grip op het innovatieproces; Door te focussen op mens, proces en impact.
TASTBAAR RESULTAAT
Wij werken volgens de Canvas-methode, waardoor de oplossing compleet en tastbaar in beeld wordt gebracht.
LEREN
Onze masterclasses, trainingen & lezingen worden gegeven door ervaren docenten. Daarmee zorgen we voor een uitbreiding van vaardigheden en kennis bij onze deelnemers.
BEWEZEN TOOLS & MODELLEN
Deelnemers innoveren sneller door gebruik te maken van logische modellen en bewezen tools.

VEELGESTELDE VRAGEN ?

De kosten voor de Masterclass Netwerkzorg bedragen €1.495,- (vrijgesteld van btw)

De kosten voor de Cursus Agile-Lean-Scrum werken in de zorg bedragen €750,- (vrijgesteld van btw)

Onze trainingen, masterclasses en cursussen vinden plaats op unieke locaties, waaronder Hotel en Congrescentrum Heerlickheijd van Ermelo en Kasteel de Vanenburg in Putten.

Lees hier meer over onze verschillende trainingslocaties.

De afgelopen 50 jaar hebben wij trainingen, masterclasses en cursussen verzorgd voor vele verschillende sectoren en branches: van huisartsenpraktijken tot ziekenhuizen en van gemeentes tot GGZ- en VVT-instellingen. We stemmen de inhoud af op de deelnemers; van beleidsmakers tot zorgprofessionals en van managementteams tot bestuurders en/of studenten.

Ben jij voor je team / organisatie op zoek naar een op maat gemaakte training, masterclass of cursus – afgestemd op de doelgroep waar jullie mee werken? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

KWALITEIT

Essenburgh training & advies is ISO 9001:2015 gecertificeerd en als instelling geregistreerd in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO).

Instellingen die geregistreerd staan in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO) voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs en mogen hun beroepsopleidingen btw-vrij aanbieden.

KOM IN CONTACT.

Bekijk ook de mogelijkheden voor.

terug naar HOME
Lezingen & Workshops
Zorginnovatie WEBINARS